Algemeen

Kan ik een rondleiding krijgen in de fabriek?

Helaas is dat niet mogelijk. Voor de productie van FASCINI® producten gelden extreem hoge en internationaal gestandaardiseerde hygiëne- en kwaliteitsstandaarden. Deze zogenaamde „International Food Standard“ (IFS) dient ertoe, een uiterst hoge mate aan levensmiddelveiligheid voor de consumenten te garanderen.

Wil Royal Fassin B.V. ons sponsoren?

Gezien het grote aantal sponsor aanvragen, hebben wij besloten om deze alleen maar binnen onze gemeente in overweging te nemen.

Hoe kan ik solliciteren bij Royal Fassin B.V.?

Ga naar "Over Fassin" en klik daar op "Vacatures", hier staan onze huidige vacatures.

Staat uw vraag er niet bij?

U kunt contact met Royal Fassin B.V. opnemen via het contactformulier. Wij zullen dan een antwoord geven op uw vraag.

Producten

Ik ben niet tevreden over het product.

Onze producten maken we met de grootste aandacht en zorg. Mocht er iets mis zijn met het product of de verpakking stuur dan de verpakking met inhoud (inclusief uw naam, adres, telefoonnummer, aankoopdatum en plaats van aankoop) naar: Koninklijke Fassin BV, postbus 2, 7040 AA ’s-Heerenberg

Ingrediënten

Zitten er kleurstoffen in de FASCINI® producten?

De ingrediënten staan op de verpakking vermeld. Hierbij staan kleurstoffen, indien aanwezig in het product, apart vermeld. Een groot deel van ons assortiment is gebaseerd op natuurlijke fruit- en plantenextracten.

Welke producten bevatten geen gluten?

Al onze FASCINI® producten bevatten gluten, omdat ze het ingrediënt tarwebloem bevatten.

Waaruit bestaan de producten? Is er informatie beschikbaar over de voedingswaarde?

Op alle verpakkingen zijn lijsten met ingrediënten en informatie over de voedingswaarde afgedrukt. Een overzicht over de voedingswaarden van alle producten vindt u ook onder de rubriek Producten.

Zijn de producten geschikt voor vegetariërs?

Er worden geen dierlijke vetten gebruikt in FASCINI® producten, met uitzondering van de gevulde producten (Mega SPUTNIX® en FANTASTICS). Alle overige FASCINI® producten zijn dus geschikt voor vegetariërs. Een aantal producten bevatten bijenwas waardoor deze ongeschikt zijn voor veganisten.

Wordt bij de vervaardiging van de producten gelatine gebruikt?

Al onze producten worden zonder gelatine vervaardigd, behalve de gevulde producten van onze Countline serie.