Extrusie specialist

 

Royal Fassin B.V. is dé specialist op het gebied van geëxtrudeerd snoepgoed.
Maar wat is geëxtrudeerd snoepgoed? Dit zijn snoepproducten die via de zogenoemde extrusiemethode gemaakt worden. De extrusie methode oftewel extruderen is een vormgevingstechniek waarbij een vloeibare snoepmassa door een matrijs geperst wordt. In de matrijs zitten  gaten die het  product zijn vorm geven en die bepalen of het snoepje een veter, een matje of een kabel wordt. De consistentie van deze producten is elastisch en goed kauwbaar.

Royal Fassin B.V. is de eerste onderneming die deze methode in de jaren '80 voor een snoepproductie heeft toegepast. en is hiermee uitvinder van dit soort snoep.
Door de jaren heeft Royal Fassin B.V. heeft zich helemaal gespecialiseerd op deze productie-methode en is tot op de dag vandaag kwalitatieve marktleider in dit segment.
Er wordt door Royal Fassin B.V. geen andere snoepproducten zoals bijvoorbeeld lolly’s of bonbons gemaakt. Wij concentreren ons op het maken en steeds verder ontwikkelen van extrusie-producten. Dat is onze passie en hier zijn wij goed in.