SOS Kinderdorpen

Royal Fassin doneert 1% van de omzet van Back to the Fruits aan SOS Kinderdorpen. 

In een SOS kinderdorp krijgen kinderen die er alleen voor staan het veilige, warme thuis waar ze recht op hebben. Ze worden opgevoed door hun 'eigen' SOS moeder en wonen samen met broertjes en zusjes. 

SOS Kinderdorpen heeft inmiddels 410.000 kinderen een liefdevol thuis in 132 landen gegeven. 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende website:  www.soskinderdorpen.nl 

Bergh in het Zadel

De stichting Bergh in het Zadel is in 1989 opgericht en heeft als doel geld op te halen voor kankeronderzoek. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF Kankerbestrijding.

Door het organiseren van een sponsorfietstocht wordt er eens in de vier jaar op een sportieve en enthousiaste manier geld ingezameld door de fietsers en de begeleiders.

Royal Fassin B.V. steunt de stichting Bergh in het Zadel.

 www.berghinhetzadel.nl 

Stichting Together

Stichting Together werkt op kleine schaal voor een gebied in het zuiden van India met zo'n 20.000 inwoners  Stichting. Together houdt alles in eigen hand. Daardoor zijn de lijnen kort en overzichtelijk. Er is goede begeleiding en controle ter plaatse en bestuursleden nemen regelmatig op eigen kosten een kijkje bij de projecten. Zo blijft er niets aan de strijkstok hangen en komt alles ten goede aan een duurzame ontwikkeling van mensen in Thiruvettriyur.

www.stichtingtogether.nl